Skip to main content

Transformatieboost

“KRACHTIG in

         kwetsbaarheid

                 kwetsbaar

                                       in KRACHT”

Wil je ook je authentieke zelf ontdekken? Vanuit je hart leven? Je passie volgen? Het is nu de tijd van diepe persoonlijke verandering door heling en transformatie. Om groei niet ‘buiten jezelf’ of in ‘meer of beter’ te zoeken. We leven namelijk in een verandering van tijdperk. Een energieshift en de vrijheidsbeperkingen door Corona ondersteunen en stimuleren innerlijke groei. Hier ligt dus een grote kans om alles ten positieve te keren. Dat is niet altijd makkelijk door de chaos, onrust en onzekerheid die dat met zich meebrengt. Samen met Sherida Heilbron heb ik de TRANSFORMATIEBOOST ontwikkeld om je een flinke zet in de voor jou juiste richting te geven.

Transformatie

Het is nu echt een goede tijd om het ànders te gaan doen. Transformatie begint met verbinding met jezelf, jouw unieke diepere kern. Door je te richten op de ontwikkeling van bewustwording leer je jezelf echt kennen. Wat hebben je lichaam, je emoties en onderbewuste te zeggen? Alle antwoorden vind je in jezelf. Daarvoor is bijvoorbeeld een goede aarding nodig. En is het belangrijk om je niet te verliezen in het zwaarmoedige of angstige. Dan zullen de antwoorden zich stap voor stap aandienen. De TRANSFORMATIEBOOST ondersteunt je hierbij, zodat jij kan gaan ervaren hoe het is om te leven vanuit wie je werkelijk bent.

TRANSFORMATIEBOOST

Het bijzondere van de TRANSFORMATIEBOOST is dat het helemaal op jou wordt afgestemd.

Het is een goed onderbouwd en gevarieerd programma, dat gedurende 2 á 3 maanden een transformatie in gang zet richting authentiek leven, het leven vanuit je hart.

Het programma bestaat uit:

  • 2 Individuele sessies
  • 4 Groepsbijeenkomsten (groepsgrootte van 4 tot 6 personen + 2 trainers)
  • Thuisopdrachten tussen de bijeenkomsten door om de transformatie te ondersteunen

De TRANSFORMATIEBOOST begint met het verkrijgen van inzicht in je natuurlijke kwaliteiten en op welke kwaliteiten je het best je focus kan gaan richten om tot echte ontwikkelingen te komen. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van een unieke psychometrische test, de ACT*. De uitslag daarvan wordt in een individuele sessie met Sherida besproken en deze krijg je ook schriftelijk mee naar huis.

Tijdens de daaropvolgende groepsbijeenkomst stel je voor jezelf vast waar je je op gaat richten en ga je onderzoeken welke blokkades je daarbij ervaart. Kort daarna volgt een individuele sessie met mij, Marijke, om die blokkades op te gaan heffen met een vorm van oogbewegings-therapie, IEMT**. Zo ben je in staat om open en nieuwsgierig het verdere transformatieproces aan te gaan.

De drie groepsbijeenkomsten die volgen, worden afgestemd op de groep en ieders behoefte. Zij zullen bestaan uit transformerende interventies, inzichten en concrete handvatten, ingebed in een theoretisch onderbouwd kader. Voorbeelden van interventies zijn het maken van SoulCollage®-kaarten, visualisaties, lichaamsgerichte oefeningen. De groep zal jouw proces ondersteunen middels het ‘collectieve veld’.

De bijeenkomsten zullen Coronaproof plaatsvinden op de Gelukslocatie, een sfeervolle en groene plek in Den Bosch. Tussen de bijeenkomsten door kun je thuis met de opdrachten aan de slag. In een werkmap staat achtergrondinformatie en is ruimte om je eigen proces bij te houden.

De TRANSFORMATIEBOOST geeft je een krachtige boost waar je zelf verder mee kan. Je weet hoe je bij je eigen wijsheid komt, wat voor jou de meest vreugdevolle en moeiteloze weg is en hoe het voelt om in harmonie met jezelf te zijn.

Folder aanvragen

 

Sherida, coach van Heilbron Coaching – www.heilbroncoaching.nl

Marijke, psycholoog van BeukersOntwikkeling – www.beukersontwikkeling.nl

*
De ACT®-meting (Analytical Competence Tool) geeft je een diepgaand inzicht in je persoonlijke drijfveren, talenten en ontwikkelpotentieel. Het unieke instrument geeft een beeld van zowel je onbewuste- als je bewuste drijfveren weer. Deze online meting maak je in 15 minuten.

**
Als er herhaaldelijk ‘oude triggers’ opspelen, kan IEMT (Integral Eye Movement Therapy) ingezet worden, een methode waarbij met oogbewegingen nieuwe verbindingen in het brein gecreëerd worden. De blijvende veranderingen op neurologisch niveau zorgen ervoor dat ongewenste emoties of reacties verdwijnen of afgezwakt zijn.